27 februari 2016
12:00

Referat: Genarps IF - AIF Barrikaden

Startelva: (4-3-3) Mark – Björn, Alex (nyköping), Danne, David Wernersson - Patrik, Jonas, Osama – Vasilis, Josef, Amine

Avbytare var Albin som kom in som högerback efter en halvtimme och spelade där matchen ut, Yusuf Hagi (debutant i seniorsammanhang) som spelade sista halvtimmen som central anfallare och Roy som spelade sista 25 som mittback.

Ordinarie referent ej där så detta bygger på andrahandsuppgifter från tränare och några spelare.

De var något bättre än vi hela första halvlek och hade en 2-0-ledning i paus varav det andra målet kom på straff.

I andra halvlek började vi väldigt bra och reducerade också på straff genom Patrik. Vi fortsatte att trycka på och hade möjlighet att kvittera men när de istället gjorde 3-1 rasade vårt spel ihop alldeles till vilket det säkert också bidrog att väldigt många av våra spelare var rejält slutkörda.

Genarp var bra, allra bäst på mittfältet, och vann klart rättvist.